OBITELJSKA ŠETNJA IZNENAĐENJA

 

Moto ovogodišnjeg Europskog tjedna kretanja je ČISTI ZRAK – NA TEBI JE RED!… a subotnja šetnja iznenađenja , provest će vas planinarskom stazom,  uz miris ciklama i mora i do ovog svjetionika.

Znate li gdje je? Kojim putem doći?? Kamo dalje poći? Ako ne znate, priključite nam se, a ako vam je mjesto poznato, svejedno dođite i uživajte u lijepom danu u prirodi!

 

 

Planinarsko društvo Strilež i ove godine se priključilo akciji Grada Crikvenice u  kampanji promoviranja  rekreativnih aktivnosti za sve uzraste.

Za nešto više od dva sata hoda, proći ćemo uz neke sačuvane tragove prošlosti, uživati u  nedirnutoj prirodi u potpunom urbanom okruženju, ali i proći novim dijelovima brzorastućeg naselja koje svakodnevno mijenja svoj izgled. Uz to napravit ćemo i poneku pauzu, a nakon zajedničkog druženja, najuporniji će hodati još nekih sat vremena, a za manje spremne hodače, postoji i skraćena tura.

Obavezno obujte čvrste  sportske cipele, stavite ruksak na rame s malo okrijepe i bočicom vode i dođite 21.09.  kod Ribara (Vela palada u Crikvenici)  u 10 sati i krenite u subotnju šetnju!