PD Strilež poziva članove na višednevni  izlet 

 Dalmatinska Zagora 5.-8.10.2019.

Slikovni rezultat za dinara sinjal

05.10. subota

Polazak iz  Crikvenice posebnim autobusom  sa autobusne stanice  u 6:30 sati . Ukrcaj planinara na magistrali za Selce, autobusnoj stanici u Novom Vinodolskom.

Po dolasku u Knin,  vođeni razgled Kninske tvrđave i pauza za kavu. Obilazak slapa Krčić i ručak iz ruksaka. Popodne prijevoz  kombijima do planinarskog doma Brezovac. Nakon smještaja u dom,  uspon na Badanj (HPO vrh 1281m).Planinarenje traje tri sata skupa s pauzama.

Po povratku u planinarski dom večera (fažol) i noćenje u zajedničkim spavaonicama . Potrebne su vreće za spavanje.

 

06.10. nedjelja

Doručak iz ruksaka.  U 7 sati polazak za Sinjal uz vođenje lokalnog vodiča

Planinarenje od  6 do 8 sati. Ručak iz ruksaka.

Popodne prijevoz lokalnim kombijima do našeg autobusa kojim nastavljamo vožnju do Trilja. Smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u hotelu Sv. Mihovil u Trilju. Večera u hotelu.

 

07.10. ponedjeljak

Nakon doručka u hotelu, u pratnji vodiča iz Planinarskog društva Jelinak iz Trilja , odlazak na planinarsku turu po njihovom izboru u trajanju oko 4 sata. Ručak iz ruksaka.

Popodne autobusom izlet na Modro jezero, Crveno jezero, Topana, Imotski. Navečer povratak u Trilj na večeru i spavanje.

 

08.10 utorak

Nakon ranog doručka, u 8 sati je polazak za Kijevo. Oko 9:30 polazak na Kijevski Bat, planinarenje traje 5 do 6 sati. Ručak iz ruksaka. Oko 16 sati polazak za Crikvenicu kamo dolazimo u večernjim satima.

 

Cijena izleta na bazi 40 članova iznosi oko 850 kn.

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, posjet tvrđavi u Kninu, posjet slapu Krčić, lokalni prijevoz kombijima do planinarskog doma Brezovac i povratak kombijima do autobusa, noćenje u planinarskom domu Brezovac, večera u domu, dva polupansiona u hotelu Sv.Mihovil u Trilju.

U cijenu nisu uključene ulaznice za Modro i Crveno jezero i tvrđavu Topana ,a iznose oko 20 kn.

Obavezno uzeti: osobne dokumente, važeću planinarsku iskaznicu, vreću za spavanje u planinarskom domu, standardnu planinarsku opremu, dovoljno hrane i tekućine. Prtljagu za boravak 3.- 4. dana (za Trilj) spakirati odvojeno jer  može ostati u autobusu.

Vodič Marijana Mužević

 

Prijave sa uplatom akontacije u iznosu od 350 kn na sastancima društva kod Marijane Mužević i blagajnice.  Kod uplate birate mjesto u autobusu. Također navedite s kim ćete biti u sobi u hotelu.

Pod istim uvjetima , u slučaju nedovoljno prijavljenih članova PD Strilež, mogu se prijaviti i članovi drugih planinarskih društava.

 

Prijavom na izlet, svaki učesnik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i

tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu, te da pristupa

izletu na vlastitu odgovornost. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti,moguće su

promijene plana ili potpuno otkazivanje izleta.