Martinje  

                              

MARTINJE OD CRIKVENICE DO GRIŽANA                  NEDJELJA, 11.11. 2018.

Okupljanje u 10 sati u centru Crikvenice , na glavnom trgu, ispod Malika. Na trgu se povodom blagdana sv.Martina organizira okupljanje vinara i degustacija vina

Polazak u 10:30 sati

Od centra krećemo prema Kalvariji i dalje ljubavnom cesticom , pa se ispod Badnja spuštamo do ceste za Tribalj. Kratko vrijeme hodamo rubom prometnice i skrećemo prema Kostelju. Od Pelićevog mosta , uspinjemo se uz Slani potok od kuda opet krećemo prema Kostelju (Juričići) i dalje cestom prema glavnoj prometnici Tribalj-Grižane. Odmah na raskršću za Baretiće , prelazimo na lokalnu cesticu kojom ćemo doći do centra Grižana. Za ovaj dio puta, trebat će nam oko dva sata.

 

U Grižanama , kraća pauza za razgled crkve Sv.Martina i kafe-pauzu.

 

U povratku, spuštamo se prema Crikvenici lokalnom cestom kroz Dolince gdje ćemo napraviti dodatnu  pauzu, a od Milmana ćemo dalje nastaviti novouređenom stazom uz Dubračinu. 

 

Ukupno oko 3:30 sata hoda + pauze

Konkretniji dogovor na sastanku u četvrtak.

U slučaju izuzetno loših vremenskih prilika, pohod se otkazuje.

Dodatne informacije na mail: pd.strilez@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijavom na izlet, svaki učesnik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.  U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, moguće su promijene plana ili potpuno otkazivanje izleta  .