Program izleta za članove PD Strilež                  

          

STAZA VALOVA I STAZA KUŠA

09.02.2013.g. – nedjelja

 

Grupa A

Okupljanje do  8:00 sati u Crikvenici na autobusnoj stanici

Prijevoz do Selaca: osobni automobili

OPIS: Iz Selaca do Novog – po stazi valova, uz more, hoda se oko 3 sata.

Grupa B: Iz Crikvenice do Novog – autobusom redovne linije u 11:15 sati. Cijena karte je 25kn (penzioneri stariji od 60 godina imaju 5 kn popusta). Od autobusne stanice, spust do Lidla i preko mosta do početka staze na Kalvariju.

 

Sastanak A i B grupe u 12 sati kod početka Kalvarije u Novome. Grupe idu istom stazom, ali različitim tempom, markiranom stazom krša i kuša do Selca . Ova staza prolazi niskim brdovitim grebenom prosječne visine do 220 m koji odvaja Vinodolsku dolinu od mora.                                                                      

DUŽINA HODANJA :

A grupa :oko 7 sati

B grupa: najmanje 4 sata

 Potrebna uobičajena planinarska oprema, odjeća i obuća.

(Napomena: B grupa može izabrati i dionicu Selce – Novi V. i vratiti se redovnim autobusom iz Novoga u 12:30 ili 13:40 sati)

 

Prijavom na izlet, svaki učesnik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPSa za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.

U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti,moguće su promijene plana ili potpuno otkazivanje izleta  .