pd Strilež.jpg                A travel znak

Autotrans d.o.o. Cres  i PD Strilež , Crikvenica organiziraju izlet

                  Snežka  – Češki raj – Češki Krumlov

                            27.04.-01.05.2017.g.

Izlet je namjenjen članovima PD Strilež, Crikvenica.

Polazak u četvrtak 27.04.2017.g. iz Crikvenice u 21 sat . Vožnja , uz pauze,  preko Slovenije i Austrije do Jičina (stotinjak km od Praga) u Češkoj. Predviđeno trajanje puta je oko 13 sati.

Petak, po dolasku, obilazak prirodne znamenitosti Prahovske skaly. Popodne idemo u Jičin , smještaj u hotel Pariz i noćenje.

29.04.2017.g. u subotu u 7,30 sati krećemo na Snješku 1 602 m, najviši vrh Češke u nacionalnom parku Krkonoše.

A  grupa se penje od podnožja prema vrhu oko 3,5 sata a B grupa ide žičarom do ispod vrha.  Nakon toga spuštamo se pješice do autobusa, a tko želi može se spustiti i žičarom.

Mogućnost ručka u planinarskom domu ispod vrha Snješke na poljskoj strani. Vraćamo se autobusom u naš hotel.

Snežka foto

30.04.2017. U nedjelju u 8 sati krećemo u posjet dvorcu Sychrov. Razgledavanje dvorca sa vodičem. Nastavljamo prema Češkom raju sa tornjevima pješčenjaka u čijem ćemo razgledu i planinarenju provesti 4-5 sati. Slijedi ručak u svečanoj dvorani dvorca Hruba skala. Kasno popodne vraćamo se autobusom prema hotelu i usputno stajemo u  trgovini radi nadopune zaliha.   

01.05.2017.g u ponedjeljak u 7 sati odlazimo iz hotela te se vozimo prema Češkom Krumlovu gdje planiramo dolazak oko 11 sati. Slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Zajednički ručak u pivnici Eggenberg nakon čega krećemo prema doma.

Povratak u Crikvenicu planira se u kasnim noćnim satima.

Detaljne informacije o izletu na sastancima društva četvrtkom!

Prijavom na izlet svaki član Društva potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.