PD Strilež Crikvenica za svoje članove organizira izlet u nedjelju, 12.02.2017.g.

VALENTINOVO NA LJUBAVNOJ CESTICI

Što je GeoKissing?  Što je karta za ljubljenje?

 

Polazak: u 9 sati sa autobusne stanice u Crikvenici.

Jeste li znali da Crikvenica ima Kartu za ljubljenje koja pokazuje najljepša mjesta za ljubljenje u našem okruženju? Mi ćemo obići slijedeće točke: Vječnu, Savršenu i Prvu.

Jeste li znali da na području Crikvenice ima preko 200 geocaching  točaka? Njih 20 pripada GeoKissing projektu.

Mi ćemo pronaći N 45° 11.210′ E 014° 41.988′;  N 45° 11.630′ E 014° 41.341′ i još neke od njih.

Slikovni rezultat za crikvenica good kissing spot

Da prevedemo na standarni Hrvatski jezik: sa autobusne stanice krećemo na Kalvariju te Ljubavnom cesticom do gradine Badanj.

Spustit ćemo se do Mediteranskog labirinta ljubavi te ponovo vratiti na gradinu Badanj. Penjemo se uz vidikovac s prekrasnim pogledom na Tribaljsko jezero prema vrhu Kavranova stena.

Spustit ćemo se prema Dramlju. Povratak uz more uz traženje mjesta za ljubljenje i GeoKissing točaka.

Trajanje ture oko 4 sata.  Nezahtjevna markirana i djelomično nemarkirana planinarska staza.

Oprema: gojzerice, odjeća u skladu sa vremenskim uvjetima, zaštita od sunca, kiše ili vjetra, dovoljno tekućine. Ponesite GPS uređaje ili mobitele (aplikacija c:geo) ako želite tražiti geocaching točke.

 

Vodič: Marijana Mužević

 

Prijavom na izlet svaki član Društva potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.